Tannklinikken Larsen & Bøe AS
 
 
 
Du er her:Forside-Behandlinger

Behandlinger

Klinikken tilbyr all vanlig tannbehandling. I tillegg tilbyr vi kirurgisk behandling og skånsom fjerning av visdomstenner, implantatkirurgi og andre oralkirurgiske inngrep. Planlegging av implantatpasienter forgår ved hjelp av tomografibilder og digitale verktøy. Vi samarbeider tett med andre spesialister  innen tannkjøttsykdommer og tannregulering for optimalt resultat. Det er stort fokus på tverrfaglig samarbeide. 

Høyestetisk behandling med helkeramer er en selvfølge.

Materialene vi bruker er fremstillet av de beste tannlaboratorier i norden og våre tanntekniske arbeider kommer med garanti.

I tillegg til tannbehandling mottas også henvisninger for behandling av kjeveleddslidelser og muskulære kjeveproblemer.(TMD) Vi samarbeider også tett med spesialister i øre-nese-hals for å hjelpe snorkepasienter. Vi tilbyr to typer justerbare snorkeskinner som har god dokumentert effekt. For mer informasjon, sjekk lenker under:

SomnoDent snorkeskinne

Narval CC snorkeskinne
Copyright 2013 Tannklinikken Larsen & Bøe - Tlf: 51 53 13 00 - E-post: post@tannlegenelarsenogboe.no Nettsiden er utviklet av:A2N Digitalbyrå
 
 
Dine Logo